“ΠΟΛΥΜΟΡΦΗ” Η υ.ι Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, που φιλοδοξεί να αλλάξει τα γεγονότα, μέσα από ένα δροσερό άνεμο ανανέωσης, και μια φιλόδοξη ορμή Ανάπτυξης, στο επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο, στο Ν. Πετρίτσι Σερρών.

του Θάνου Βασιλόπουλου
Δ/ντή Δημοσίων Σχέσεων & Ανάπτυξης υ.ι Κοιν.Σ.Επ Πολύμορφη

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ( Κοιν.Σ.Επ ) “ΠΟΛΥΜΟΡΦΗ” είναι πλέον ένα γεγονός για το Ν. Πετρίτσι και σε λίγους μήνες θα αποτελεί μια ευχάριστη παρουσία και δραστήρια μικρομεσαία κοινωνική επιχείρηση του τόπου.

Χάρις στο όραμα και την επιμονή της Προέδρου του Συνεταιρισμού κ Στυλιανής Προφυλίδου, και την αυθόρμητο συμμετοχή και υποστήριξη των μελών – μετόχων κκ Καλαιτζή ΙΜιχαηλίδη ΒΠουλόπουλου Στ. και Χουρδάρη Αγγ, η Κον.Σ.Επ “ΠΟΛΥΜΟΡΦΗ”, υπέβαλε σχέδιο – πρόταση επιχειρηματικής δράσης στο πρόσφατα διακηρυγμένο διαγωνισμό του ΕΣΠΑ  ” Νεοφυής Επχειρηματικότητα “, που σαν στόχο είχε την στήριξη και προώθηση στην επιχειρηματική δράση, Ανέργων Συμπολιτών μας και αυτό είχε Επιτυχία .

Από το 2011 όπου με τον νόμο 4019/2011 θεσμοθετήθηκε στην χώρα μας ο Θεσμός της Κοινωνικής Οικονομίας, αν και αυτό δεν επικοινωνήθηκε όσο θα άξιζε, μεταξύ των απολυμένων, άνεργων, και κοινωνικά αποκλεισμένων συμπολιτών μας, εντούτοις η ιδέα και η συμβολή του στην αλλαγή του “βέλους” της ύφεσης, άγγιξε όλο και περισσότερους από εμάς, ώστε να συνταχθούμε στις τάξεις του.

Οι αρχές και αξίες της Αλληλεγγύης, της Συνεργασίας και της Κοινωνικής συμβολής στην ανάπτυξη των Τοπικών Κοινωνιών, είναι εκείνες που διαπνέουν την φιλοσοφία των Κοινωνικών Επιχειρήσεων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αποφασιστική συμμετοχή τους στην προώθηση της Κοινωνικής Καινοτομίας, και της Ανάπτυξης μέσα από  την δημιουργία Νέων Θέσεων Εργασίας.
Η δράση τους σε δραστηριότητες που σέβονται και στοχεύουν στον Άνθρωπο την Ποιότητα και το Περιβάλλον,  απαιτούν από όλους μας την Υποστήριξη και την Αποδοχή τους.

Ας ευχηθούμε λοιπόν καλήν επιτυχία στην ομάδα των ΜΕΛΩΝ και των ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ της Κοιν.Σ.Επ “ΠΟΛΥΜΟΡΦΗ”, στους στόχους και τις επιδιώξεις των, που σίγουρα θα έχουν ένα ευχάριστο Κοινωνικό Αντίκτυπο στο όμορφο Ν. Πετρίτσι Σερρών.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Eshop